Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ANAKOINΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ‘’ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’.



Ο ‘’ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΣΕΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ’’ καταγγέλει την απαράδεκτη, απροκάλυπτη, προβοκατόρικη και διασπαστική ενέργεια του κινήματος ‘’δεν πληρώνω’’ απέναντι στο συντονισμό αλλά και σε όλο το κίνημα, με την οποία λίγη ώρα πριν τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση Αλληλεγγύης σε σπίτι συμπολίτη μας στη Νίκαια, επιτέθηκε με τρόπο απαράδεκτο και με ανάρτηση στο διαδίκυο προσπαθώντας να αποτρέψει τον κόσμο να συμμετάσχει στο κάλεσμα που είχαμε εξαγγείλει.


Η απάντηση που πήραν βέβαια ήταν ‘’άμεση, αποστομωτική και καταλυτική’’, αφού η παρουσία εκατοντάδων ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΏΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το πόσο τους υπολογίζουν στο χώρο του κινήματος.


Είναι απορίας άξιο πως μια μικρή μειοψηφία που ‘’δεν γεμίζει ούτε ταξί στη Σταδίου’’, έχει το θράσος και επιχειρεί να καπελώσει και να δώσει την εικόνα ηγεμονίας στο λαϊκό κίνημα και να επιτίθεται με τρόπο απροκάλυπτο προκειμένου να αποτρέψουν την εικόνα συσπείρωσης και μαζικότητας που ‘’δείχνει τη δική τους γύμνια και απομόνωση στο χώρο του κινήματος’’.


Προφανώς και έχουν διαλέξει όχθη και είναι δικαίωμά τους, που όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να σφετερίζονται αγώνες και να προβοκάρουν καλέσματα.
Βέβαια επειδή πρόκειται προφανώς για ανθρώπους με ‘’υπερφυσικές, πτητικές, μεταφυσικές και μαγικές ικανότητες’’ που έχουν τη δυνατότητα να διακτινίζονται από άκρου σε άκρο ανά την επικράτεια σώζωντας σπίτια συνδέοντας ρεύματα, νερά, τηλέφωνα οικόπεδα με δόσεις στη Κερατέα, χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και κατανόησης, αλλά κάπου τα όρια ανοχής και υπομονής τελειώνουν.


Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάποτε να βλέπαμε τη δύναμή τους μέσα από μια ‘’συνέλευση του κινήματός τους για παράδειγμα’’ που θα αναδείκνυε τα ‘’εκατομμύρια μέλη τους ανά τη χώρα’’, η να διακρίναμε πέρα από το ειρηνοδικείο της Αθήνας που έχουν στήσει το επικοινωνιακό τους επιτελείο, μέλη τους και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί, απλά επειδή το αυτοαποκαλούμενο ‘’κίνημα δεν πληρώνω’’ είναι μια κακοστημένη και προκλητική επικοινωνιακή τσιχλόφουσκα, που πλέον έσκασε αποκαλύπτοντας τη γύμνια, την απομόνωση και τη μοναξιά που τους διακατέχει, αλλά και το πόσο αδίστακτα προκλητικοί και εριστικοί είναι απέναντι στους χιλιάδες αγωνιστές του λαϊκού κινήματος σε όλη τη χώρα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.
Πλέον όλοι αντιλήφθηκαν το τι επιδιώκουν και τι μέσα χρησιμοποιούν να το πετύχουν..

Εμείς την απάντηση την δώσαμε στη χθεσινή μεγαλειώδη ενωτική συγκέντρωση.
Τους ευχόμαστε καλή διαμονή στο ’’παράλληλο σύμπαν’’ που κατοικοεδρεύουν και καλή αντάμωση στα Γουναράδικα.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΣΕΩΝ ΣΕ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου